Hotels Ieper Ypres

Hotel Ieper Kasteelhof 't Hooghe

 

Welkom

Welcome

Bienvenue

Willkommen

 

Zolang de voorraad strekt. Voor meer info, neem contact op met het hotel.

 

 


HomeGeschiedenisFoto's


Ligging

 

Beziens- waardigheden

 

Links

 

Site WO I

 

Prijzen

 

Contact

 

Even buiten Stad IEPER in een oase van groen vindt U het hotel Kasteelhof t Hooghe. Het is gelegen op 3 km van het centrum van Ieper. Weg van de stadsdrukte is het de ideale plaats om te verpozen en zo de streek te verkennen.

 

 

 

 

 

 Het is een 3 sterren hotel dat beschikt over luxueuze slaapkamers die volledig ingericht zijn naar de stijl van het gebouw en toch voorzien van alle moderne comfort eigen aan de 21ste eeuw. Alle kamers beschikken over een aparte badkamer, toilet, gratis wifi, televisie, haardroger. Bovendien hebben alle kamers een mooi uitzicht. Er is een binnentuin met terras én een gezellig zuidgericht terras met zicht op de tuin én vijver. Recent breidde het hotel uit met een moderne nieuwbouw. Niettemin bieden deze kamers evengoed de warmte en de gezelligheid van het kasteelhof.

 

 

Het hotel beschikt over een gezellig restaurant met een gevarieerde keuken en een bar waar je kunt genieten van de vele Belgische bieren. s Avonds kunt U een glaasje degusteren in het salon. Het hotel heeft eveneens een gratis private parking én aparte fietsenstalling.

 

 

 

Het hotel is gelegen in een domein dat een stukje geschiedenis uitstraalt. Het is gebouwd langs de vroegere frontlijn van de eerste wereldoorlog; op het domein zijn twee bunkers en mijnenputten te bezichtigen. Tijdens de zomer kunt U op het binnenterras rustig genieten van de zon terwijl de kinderen spelen in de tuin.

 

for a nice holiday at the flanders fields -
enjoy hotel Kasteelhof 't hooghe at ypres (Ieper)

Meenseweg 481 |  Ieper  |  phone +32 57 46 87 87  |  fax +32 57 46 87 58  |  info@thooghe.com